U hebt een taxatierapport nodig?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Een taxatie is een serieuze zaak waar vaak veel van afhangt. De financiële instanties die vaak degene zijn die om een taxatie vragen stellen hoge eisen aan de rapporten en taxateurs welke deze maken.

Cor Thijssen is Register Taxateur en staat ingeschreven in het NRVT register, onder nummer RT378134895 wonen en bedrijfsmatig registergoed.

Wanneer men ingeschreven staat in het register van het NRVT, is men verplicht om jaarlijks het programma van permanente educatie te volgen, met als doel het actueel houden van de kennis met betrekking tot de eindtermen die door de waarborgcommissie zijn vastgesteld voor het certificaat. Register taxateur kenmerkt zich door absolute kennis van zaken en een grondige aanpak.

Als u ons inschakelt om uw woning te taxeren, bent u er zeker van dat het waardeoordeel zorgvuldig wordt onderbouwd én dat het rapport door alle banken en financieringsmaatschappijen wordt geaccepteerd!

Tevens is ons kantoor aangesloten bij NWWI (Nederland Woning Waarde Instituut). Dit is een onafhankelijk, landelijk taxatie-instituut dat geldt als keurmerk voor taxateurs. Voor meer informatie verwijzen wij u naar www.nwwi.nl

Ons kantoor taxeert voor u zowel particuliere als bedrijfsmatige objecten voor bijv.:

Een verkoop-en /of aankoopbeslissing (uw heeft de woning van uw wensen gezien en wilt de werkelijke waarde weten.
U heeft verkoopplannen en u wilt graag een onafhankelijk waarde advies van uw eigen woning.
Het splitsen van uw eigendom (bijvoorbeeld bij een echtscheiding).
De belastingdienst (bijvoorbeeld bij het bepalen van de waarde in het kader van successierecht.

Neem voor meer informatie contact met ons op.