Huis verkopen

Een huis verkopen doet u niet iedere dag. Als u verhuist, wordt een fase in uw leven afgesloten en verlaat u een plek waar u misschien veel heeft meegemaakt. Niet ieder huis is hetzelfde en niet iedere verkoop is hetzelfde. Bij dat proces begeleiden wij u graag. Belangrijk hierbij is dat u erop kunt vertrouwen dat dit traject goed en zorgvuldig gebeurt en dat u van iedere stap op de hoogte wordt gehouden. Ons motto is communicatie, communicatie en communicatie.

Verkoop is iets wat wij met veel passie en plezier doen. Wij begeleiden u van A tot Z bij de verkoop van uw woning, zodat u uiteindelijk met een goed gevoel de deur van uw oude woning kunt sluiten.

We beginnen met een waardebepaling en een persoonlijk verkoopplan voor uw woning. Na het in de verkoop nemen van uw woning zit in het opstartpakket o.a. een bezoek van onze verkoopstylist die de sterke punten van alle ruimtes tot zijn recht laat komen en je tips geeft over hoe je huis er tijdens bezichtigingen en voor het maken van de foto’s er op zijn best uitziet. Onze professionele fotograaf maakt vervolgens een fotoreportage van de binnen- en buitenzijde van uw woning.

Wilt u meer weten?

Neem contact met ons op

Meer informatie over een energielabel